f STEM PÅ JUSTIN! (JUSTIN BIEBER FANBLOG ~ EVERYTHING'S ABOUT JB)

STEM PÅ JUSTIN!

http://polls.thehothits.com/ 
Husk å stemme på justin frem til 30.12.12 .. One Direction tar snart Justin igjen!!

 

3 kommentarer

27.des.2011 kl.00:44

forstår meg ikke helt på deg jeg. Du blogger på en one direction blogg, å kaller deg en directioner, mens du sier at man skal stemme på noen andre, sånn at one direction ikke vinner

jbiebernews

27.des.2011 kl.06:49

hvis du ikke forstår deg på meg, da vet du ikke helt hva jeg holder på med. nettopp..

Jeg er både en directioner og belieber.. jeg stemmer på begge personene like mange ganger! Noen av dere er directioner og ikke beliebers, og kanskje motsatt. Så det er jo ikke jeg som avgjør hvem som vinner siden jeg gir begge like mange stemmer! Det er fordi jeg elsker dem begge like mye? får jeg ikke lvo til det?

Grunnen til at jeg sier det på denne bloggen er jo fordi dette er en JB blogg. mange liker sikkert ikke 1D og vil at JB skal vinne? vell, da skriver jeg at 1D tar Justin snart igjen.. og hvis de hater 1D, da burde de faen mæ få ræva si til å stemme på Justin før det er forseint da og på 1D bloggen skriver jeg motsatt. stem på 1D før Justin vinner.

Jeg stemmer på begge like mye, så ikke gi meg det ''skylds''punktet hvis Justin vinner over 1D fordi du elsker 1D mest.. jeg gir begge like mange stemmer.

Aila

24.feb.2012 kl.13:12

Justin seff! ¢¾¢¾¢¾

Skriv en ny kommentar