f ''MAMMAEN MIN BRUKTE NARKOTIKA'' (JUSTIN BIEBER FANBLOG ~ EVERYTHING'S ABOUT JB)

''MAMMAEN MIN BRUKTE NARKOTIKA''


Tenåringssensasjonen Justin Biebers (16) mamma drakk og tok narkotika da hun var ung.

"Baby"-hitmakeren,som har tatt verdens hitlister med storm etter at han ble oppdaget på YouTube i fjor, kommer med den sjokkerende avsløringen i et nytt intervju med den britiske avisen The Guardian.

- Moren min var ikke det beste mennesket. Jeg mener, hun var en bra person, men hun gjorde noen feil. Hun drakk. Hun tok sikkert narkotika og sånn, og hun fortalte meg om det fordi hun sa hun har gjort nok dumme ting for begge av oss, innrømmer sekstenåringen til avisen.

Pattie Mallette var bare 17 år gammel da hun ble gravid og vant omsorgsretten over sønnen i mai 1995 etter en bitter krangel med Justins pappa Jeremy Bieber i retten.

Det ble et vendepunkt for moren ifølge Justin.

- Greia er at hun snudde livet sitt rundt på grunn av meg. Da jeg ble født sluttet hun å røyke, hun sluttet å drikke. Hun gjorde alt det der bare for meg, legger tenåringsidolet til.

Det er ikke bare Biebers mamma som har slitt med en tøff ungdom. 

Da Jeremy Bieber i desember 1996 spurte retten om økt besøktstid og overnattingsmuligheter med sønnen, satte Pattie seg ifølge rettsdokumenter TMZ fant, i motverge igjen og hevdet faren slet med "ukontrollert voldelig atferd" og "alkohol - og rusmisbruk".


ngaaw, så søøt!

Q; hva synes du om dette?
Q; hva synes du om at foreldrene til justins brukte narkotika og nå sluttet pga. justin?

2 kommentarer

Tina/Thaii

15.nov.2010 kl.19:47

Hmm det var noe jeg ikke visste om Pattie ! Men det var bra hun slutta ellers hadde ikke justin (kanskje) vært her idag ! Hvis hun hadde forsatt med narkotika.. JB er best<3

jbiebernews

16.nov.2010 kl.15:09

Tina sv; ånei, visste ikke du om det?..jeg la ut videoer fra der hun pratet om sin historie.. men kan sikkert legge den ut igjen, etterhvert :)

Skriv en ny kommentar